- Obsah 67,51 kB (65,93 KiB), 1. 2. 2007
- Úvod 47,07 kB (45,96 KiB), 1. 2. 2007
- Základy zdravej výživy 763,90 kB (746,00 KiB), 1. 2. 2007
- Dietetické a stravovacie špecifiká rôznych kultúr a náboženstiev 159,61 kB (155,87 KiB), 1. 2. 2007
- Psychologické aspekty porúch príjmu potravy 117,61 kB (114,85 KiB), 1. 2. 2007
- Vplyv masmédií na vedomosti o zdravej výžive a stravovacie návyky 284,79 kB (278,11 KiB), 1. 2. 2007
- Medicínske hľadiská výživy detí a dospelých a dietetika 222,40 kB (217,19 KiB), 1. 2. 2007
- Chemická a biologická bezpečnosť potravín a analýza potravín 220,16 kB (215,00 KiB), 1. 2. 2007
- Hodnotenie potravín 159,54 kB (155,80 KiB), 1. 2. 2007
- Pohybové aktivity a ľudské zdravie 191,87 kB (187,38 KiB), 1. 2. 2007
- Stratégie výchovy k zdravej výžive u nás a v zahraničí 239,63 kB (234,01 KiB), 1. 2. 2007
- Plánovanie a koordinácia projektov podporujúcich zdravie na školách 176,45 kB (172,31 KiB), 1. 2. 2007
- Plánovanie a koordinácia pedagogického výskumu v oblasti výchovy k zdravej výžive 293,75 kB (286,86 KiB), 1. 2. 2007
Uvedené študijné texty boli vydané knižne a distribuované na všetky základné a stredné školy.
Všetky práva sú vyhradené. Pri citovaní z textov uveďte zdroj.
- Held, Ľ. a kol. Teória a prax výchovy k zdravej výžive v školách. Bratislava : VEDA, 2006. ISBN 80‑8082‑077‑5.